In korte tijd een dans aangeleerd.

Top gedaan!

Dankjewel Arianne en Tom voor jullie leuke kaart! In korte tijd een dans aangeleerd. Dat kunnen jullie wel zeggen! Wij zijn dan ook erg trots op jullie. Ook heel erg bedankt voor de mooie video die we van jullie hebben gekregen. We hebben deze al een paar keer aan nieuwe paren laten zien tijdens hun proefles. Wat jullie hebben neergezet in zo’n kort tijdsbestek is zeker een prestatie van wereldformaat. Het is duidelijk dat er voor zijn gegaan en dat jullie hard geoefend hebben. Ben je benieuwd naar de video van Arianne & Tom? Plan dan nu je proefles.

Missie openingsdans

Op 18 maart 2017 hadden Arianne en Tom hun proefles in Utrecht. Vanwege de korte tijd tot de bruiloft kozen zij voor het 10 lessen pakket met muziekbewerking. Meer lessen konden er op dat moment niet gepland worden in de agenda’s. De mix is opgebouwd uit twee pittige muzieknummers: Pitbull – fireball en Elvis Crespo met Bailar. Belangrijkste doel het feest goed op gang brengen.

Direct feest

6 mei 2017 hebben Arianne & Tom elkaar het ja-woord gegeven. Ze maakten een spectaculaire entree. De pittige muziek in combinatie met de enthousiaste en energieke openingsdans leidde er toe dat iedereen direct erna de vloer op kwam om te dansen.

 

“Hoi Vincent,

Nogmaals super bedankt voor de geweldige dans die je in korte tijd aan ons geleerd hebt!
Mensen vonden het geweldig en het was enorm leuk om te doen!

Groeten,
Arianne en Tom”

 

Bedankt! Arianne & TomBedankt voor de felicitaties en gelukwensen voor onze bruiloft! Liefs, Arianne & TomHoi Vincent, Nogmaals super bedankt voor de geweldige dans die je in korte tijd aan ons geleerd hebt! Mensen vonden het geweldig en het was enorm leuk om te doen! Groeten, Arianne & Tom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.