In de media

In de media

OPENINGSDANS® (tevens bekend onder onze geregistreerde bedrijfs- en merknaam The Nature of Dance®) is regelmatig te zien in de media. Hieronder vind je een impressie van de verschillende publicaties.

Onze trainers zijn de meest ervaren en getrainde openingsdans specialisten in Nederland. Daarom worden onze trainers zo nu en dan eens gevraagd om hun ideeën of mening te geven bij verschillende publicaties. Wil je één van onze openingsdans specialisten of één van de eigenaren/oprichters van OPENINGSDANS® interviewen of uitnodigen voor een mediapublicatie neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met: Vincent Verbeek

Winnaar EU Business News Benelux Enterprise Award 2021

OPENINGSDANS® is winnaar van de Benelux Enterprise Award 2021 “Best Weddingdance Company” – Netherlands. De Award wordt georganiseerd door AI Global Media Ltd. Nadat de ontvangen nominatie is geaccepteerd hebben we een uitgebreide vragenlijst beantwoord. Het Award team heeft alle deelnemende bedrijven beoordeeld en de beste kans makers zijn voorgelegd aan de jury bestaande uit 3 directeuren binnen AI Global Media met meer dan 11 jaar ervaring op dit gebied. 

Winnaar EU Business News Benelux Enterprise Award 2020

OPENINGSDANS® is winnaar van de Benelux Enterprise Award 2020  “Best Wedding A/V Solutions Company” – Netherlands. De Award wordt georganiseerd door AI Global Media Ltd. Nadat de ontvangen nominatie is geaccepteerd hebben we een uitgebreide vragenlijst beantwoord. Het Award team heeft alle deelnemende bedrijven beoordeeld en de beste kans makers zijn voorgelegd aan de jury bestaande uit 3 directeuren binnen AI Global Media met meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied. 

OPENINGSDANS® winnaar Benelux Enterprise Awards 2020
OPENINGSDANS® winnaar Benelux Enterprise Awards 2020

Winnaar Love Awards in de categorie Bruiloft Entertainment

OPENINGSDANS® is winnaar van de Love Awards Publieksprijs in de categorie Bruiloft Entertainment.

Elk bedrijf mag voor deze award in 1 provincie meedoen, daarom zijn de vestigingen Utrecht en Rotterdam samengevoegd onder het hoofdkantoor in Rotterdam.

OPENINGSDANS® kreeg eind 2017 de meeste stemmen voor de prestigieuze Love Award van de provincie en werd tweede op landelijk niveau. OPENINGSDANS® eindigde daarmee als hoogste trouwbranche leverancier van openingsdansen bij de Award uitreikingen met 156 stemmen en een gemiddelde beoordeling van 9,47.

Wij bedanken al onze klanten die op ons gestemd hebben voor hun stem!

Winaar Love Awards Publieksprijs categorie Bruiloft Entertainment
Winaar Love Awards Publieksprijs categorie Bruiloft Entertainment

The DJ Company website

Expert-interview OPENINGSDANS® trainer / oprichter Vincent Verbeek op de website van The DJ Company.  The DJ Company is met 800 DJ boekingen per jaar een van de grootste DJ platforms in Nederland. Lees de blog
(tekst door Maartje Visser van GH+O Communicatie www.gho.nl)

RTL 4 – De Weddingplanner

OPENINGSDANS® trainers / oprichters Marieke van Diggele en Vincent Verbeek op televisie. Fragment uit RTL 4 – ‘De Weddingplanner’

OPENINGSDANS en ZANKYOU

Heeft meegewerkt aan verschillende artikelen van ZANKYOU.

Steel de show met jullie OPENINGSDANS®

360 graden beelden van jullie bruiloft. Kies voor virtual reality

Hoe blazen jullie de gasten op de bruiloft omver met de perfecte openingsdans?

De openingsdans van jullie bruiloft: alles wat je moet weten mét tips van professionals!

Een openingsdans op je bruiloft: laat een verpletterende indruk achter!

Special in For Me Magazine

FYM Rotterdam & Barendrecht 2020-03 – OPENINGSDANS® (1)