Voiceover aankondiging

Daar sta je dan als bruid en bruidengom in jullie huwelijksfeestlocatie. Jullie hebben net de laatste voorbereidingen getroffen voor jullie op maat gemaakte openingsdans. Deze hebben jullie voorbereid doormiddel van privéles bij een danstrainer. Dit is het moment waarop jullie het traditionele gedeelte van de dag afsluiten en het trouwfeest feest van start gaat.

Daar komt dan de aankondiging. Het moment waarop jullie de huwelijksfeestlocatie zullen betreden en de openingsdans in zullen zetten, gevolgd door een fantastisch feest.

Meestal is het de huwelijks dj of ceremoniemeester die jullie aankondigt. Dit is het moment dat zij de aandacht vragen van jullie gasten, hen welkom heten en hen van wat huishoudelijke zaken op de hoogte stellen. Het is van groot belang dat dit gebeurt op een sfeervolle manier. Zo zijn jullie gasten al met hun volle aandacht bij jullie eerste stappen van jullie openingsdans om daarna met veel enthousiasme jullie feest starten.

Helaas is het zo dat niet alle aankondigingen even geweldig neergezet worden. Dit heeft natuurlijk verschillende redenen maar de voornaamste kan zijn dat sommige ceremoniemeesters en bruiloft dj’s zich onvoldoende voorbereiden of dat hun talenten simpelweg op andere vlakken liggen.

Wil jij er zeker van zijn dat jullie openingsdans helemaal volgens jullie wensen is? Wij geven jullie de optie om de aankondiging vooraf in te spreken (voice-over), precies zoals jullie dat willen. Dat kun je dan weer afvinken van je bruiloft checklist.

Maak een gratis account aan om de voorbeelden te beluisteren.

Leuk dat je je hebt aangemeld voor het gratis account.

Hieronder kun je een aantal voorbeelden beluisteren van voice-over aankondigingen.

Wil je meer informatie over de ingesproken aankondigingen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Om deze pagina te bekijken moet je ingelogd zijn. Login om deze pagina te bekijken.