Openingsdans op 360 graden video

Voorbeeld video 360 3D camera.

Sinds eind 2016 is het bij OPENINGSDANS ook mogelijk om een 360 opname te maken van je openingsdans. Net zoals bij een gewone video heb je hier een camera voor nodig. Om 360 graden opnames te maken heb je een speciale 360 graden camera nodig. Hiermee film je je openingsdans op 360 graden video.
Het voordeel hiervan is dat je veel meer kunt zien dan bij een traditionele video opname, waar de camera slechts 1 kant op gericht is. De 360 video is een ‘bol opname’ waarmee je alle kanten op kunt kijken.

Beleef je bruiloft nog een keer opnieuw

Na de bewerking van de video kun je met behulp van een geschikte app de opname bekijken. Het is het net alsof je weer opnieuw op je bruiloft staat en als gast terug kunt kijken. Misschien wel de meest realistische weergave van bijzonder mooie momenten die je je leven lang bij blijven. Met een smartphone en een eenvoudige VR-bril kun je zelfs “staan” waar de camera stond opgesteld en de geweldige ervaring van je openingsdans “forever after” herbeleven. De beelden zijn ook op een gewoon scherm te bekijken.

Naast een mooie overzichtsshot van je openingsdans kun je hiermee bijvoorbeeld ook terug zien hoe je gasten reageren.

Of het nu om het momentje gaat dat je moeder tranen in haar ogen krijgt van ontroering of je juichende vrienden bij het zien van jouw spectaculaire moves, met de 360 graden video camera van OPENINGSDANS® leg je deze prachtige emotionele elementen moeiteloos vast om ze later opnieuw te kunnen beleven.

 

Meer weten?

Meer informatie over 360 video van je openingsdans? Vraag je trainer naar de mogelijkheden in je proefles.

Wees er wel op tijd bij, want we hebben een beperkt aantal 360 graden en VR camera’s beschikbaar. We kunnen elk apparaat per trouwdatum slechts éénmaal verhuren. Check daarom vooraf onze beschikbaarheid. Voor paren die geen openingsdans willen doen is het ook mogelijk om de camera’s te huren. Hiervoor gelden andere tarieven.