Wanneer kan ik het beste starten met een proefles?

Wanneer kan ik het beste starten met een proefles?

Overzicht wanneer je het beste kunt starten met je proefles voor de openingsdans voor je bruiloft.

Het optimale moment om te starten met je proefles is zo’n 9 tot 6 maanden voor je bruiloft. Er is dan voldoende tijd om lessen te nemen en tussen de lessen door is er voldoende gelegenheid om te oefenen. Een goede en ontspannen voorbereiding zorgt voor het beste resultaat. Het moment dat je vervolgens met de lessen start kan later zijn, het kan ook direct en verdeeld zijn tussen de proefles en je bruiloft. In de praktijk ligt het erg uiteen wanneer mensen starten. Het record is de avond voor de bruiloft, echter dan zijn de mogelijkheden die er nog zijn natuurlijk erg beperkt en er moet wel beschikbaarheid zijn in onze planning.

Drukke planning

Heb je zelf of heeft je partner een volle agenda of heb je kinderen? Dan is het zeker aan te raden om ruim op tijd je proefles te plannen. Wanneer je eerder start zijn er nog meer opties beschikbaar in onze agenda. Dit geldt niet alleen voor je proefles, dit geldt met name ook voor de lessen die je wilt doen. Is er een bepaalde dag dat jullie samen vrij hebben in jullie weekplanning om samen lessen te doen dan kun je deze alvast reserveren.

Trouwseizoen

Verder is het nog goed om aan te geven dat lessen in het laagseizoen voordeliger zijn dan in het hoogseizoen. In de maanden november, december, januari en februari zijn de lessen voordeliger dan in de periode maart tot en met oktober.