OPENINGSDANS

OPENINGSDANS®

OPENINGSDANS ® is de nummer 1 in Nederland op het gebied van openingsdans voorbereiding. Sinds we in 2007 begonnen in Rotterdam hebben we vanuit Breda, Rotterdam en Utrecht inmiddels meer dan 1.500 bruidsparen begeleid. OPENINGSDANS® is dé betrouwbare partner voor jouw bruiloft.

Openingsdans op maat

Ieder bruidspaar is uniek en wij maken een openingsdans op maat die voldoet aan jouw wensen. Onze trainers zijn er voor jou. Voor zowel mensen die zichzelf zien als houten planken of stijve harken en mensen die geen ritmegevoel hebben als mensen die reeds een aantal jaren danservaring of zelfs wedstrijd ervaring hebben opgedaan, erg sportief zijn of snel leren. Wij zijn er voor jong en oud. We passen de snelheid, het tempo en het niveau aan aan het (bruids)paar en jouw persoonlijke situatie.

Bekend van RTL 4

OPENINGSDANS® trainers Vincent Verbeek en Marieke van Diggele zijn te zien geweest op RTL 4 in het programma “De Weddingplanner.” Meer publicaties vind je op de pagina In de media.

Werken bij OPENINGSDANS ®

Wil jij werken bij het leukste bedrijf in de Nederlandse trouwbranche? Kijk op werken bij OPENINGSDANS voor de mogelijkheden.