Openingsdans trainers

Openingsdans trainers

OPENINGSDANS trainers

Wil je een eenvoudige openingsdans? Of wil je juist een heuse show neerzetten? Welke openingsdans je ook voor ogen hebt, onze trainers leren je in een kort tijdsbestek een mooie openingsdans.

Onze waarden

Samen plezier beleven aan leuke lessen en oefensessies, een absoluut geweldige en onvergetelijk mooie ervaring op de bruiloft en een leven lang met heel veel plezier terugblikken naar een fantastische beleving. Dát is waar wij voor staan. De openingsdans is de aanleiding. Daarom staan openingsdans trainers voor je klaar om dit te realiseren. Het hele jaar door. Daarnaast staan we voor resultaat. Een openingsdans op maat gemaakt die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Meest ervaren trainers

OPENINGSDANS trainers hebben jarenlange danservaring. Zij hebben tenminste in de A-klasse Amateurs van de NADB gedanst. De hoofdklasse is de hoogste wedstrijdklasse bij de Nederlandse amateurs. Daarna volgt de A-klasse. Sinds 2007 hebben onze trainers meer dan 1.200 bruidsparen begeleid. Hierdoor hebben openingsdans trainers specialistische kennis over bruidsparen. Kennis die nergens anders in de wereld te vinden is.

Actueel

De choreografieën zijn altijd actueel, omdat we elk jaar weer nieuwe moves bedenken. Of je nu die leuke video die je op internet hebt gezien wilt nadoen of iets unieks wilt. Openingsdans trainers kunnen je hierbij helpen.

Persoonlijk

Je lessen worden aangepast aan je persoonlijke situatie. Wij houden rekening met jouw wensen. Alle relevante factoren nemen we hierin mee. Bijvoorbeeld je danservaring, sportieve achtergrond, ambitie, sfeer en setting van je bruiloft. Tevens passen we de openingsdans aan op het aantal gasten, trouwlocatie en trouwkleding.

Naast dat onze trainers beschikken over dans-vaardigheden is het van belang dat deze vaardigheden aansluiten op wat je als klant wilt.  Dat je als trainer zelf goed kunt dansen wil nog niet zeggen dat je de vaardigheden ook kunt overbrengen op iemand anders. Daarom zijn onze trainers getraind door PCLKS en Optimum Performance om goed te communiceren en de training aan te laten sluiten op jouw persoonlijke behoeften.

Onze trainers

Marieke van Diggele

Vincent Verbeek

Emma Groot

Steffie Proosten

Raquel Astree