Proefles

Proefles

Waarom een proefles?

De proefles is er om te beslissen of je een openingsdans gaat doen en of je daar lessen voor wilt nemen. Ook is het een prima gelegenheid om kennis te maken met je trainer en de lessen van OPENINGSDANS®. Twijfel je of weet je nog niet zeker of je een openingsdans wil gaan doen, dan is het aan te raden om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Op die manier kun je de knoop vervolgens definitief doorhakken.

Voor wie?

Een proefles is bedoeld voor als je gaat trouwen en daarbij een feestavond of andere gelegenheid hebt waarbij je een openingsdans wilt doen. OPENINGSDANS® is gespecialiseerd in het lesgeven aan bruidsparen.

Wanneer doe je een proefles?

Het mooiste is wanneer je 9 tot 6 maanden voor je trouwdatum de afspraak maakt. Alle mogelijkheden zijn dan nog open en je bent op tijd om voldoende lessen te kunnen volgen en voldoende te kunnen oefenen. In de praktijk varieert het tijdstip van 2 jaar voor de bruiloft tot de avond er voor.

Wat kun je verwachten?

In de proefles kun je kennis maken met je trainer. Aan de hand van een aantal vragen inventariseer je samen met je trainer wat je wensen precies zijn. Vervolgens kan je een aantal videovoorbeelden bekijken van openingsdansen van paren die eerder bij ons lessen hebben gevolgd. In overleg bepalen we dan welke basis het beste past bij je wensen en doen we de basis van de dans die je uitgekozen hebt.

Hoe lang duurt een les?

De duur van een proefles is een uur. We gaan er daarbij van uit dat je vooraf een aantal muzieknummer hebt uitgezocht waarop je graag je openingsdans zou willen doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt zelf een afspraak online plannen. Hiervoor kies je in het menu afspraak plannen. Kies de juiste plaats bij het veld “Categorie” en dan voor afspraaktype “Proefles”. In de kalender kun je vervolgens de datum en tijd van je keuze bladeren en een geschikt moment selecteren. Daarna voer je je e-mailadres in en klik je op “ga verder als nieuwe klant”

Wat kost een proefles?

Een proefles is € 30,-. Soms zijn er bepaalde acties waardoor je proefles mogelijk gratis is.

Proefles openingsdans voor je bruiloft
Samen genieten van een geweldige openingsdans. Doe nu een proefles.