Een openingsdans om trots op te zijn

Perfectionisten in de proefles

Op 25 oktober 2016 hadden Marvin en Claudia hun proefles. Ze vertelden Marieke dat ze best perfectionistisch zijn. Ze kozen voor een mix van Christina Perri met het nummer “A thousand years” en “Time of my life” uit Dirty dancing. Voor het nummer van Christina Perri een speciale versie met een mannelijke stem. Een ambitieus project welke zou leiden tot een openingsdans om trots op te zijn.

Een openingsdans om trots op te zijn

Op datum 24 mei 2017 dansten de 2 perfectionisten een openingsdans om trots op te zijn. Hierbij een video met een impressie van de openingsdans van Claudia en Marvin. De gasten gaven hen een daverend applaus, doordat ze de spectaculaire lift dansten.

Claudia en Marvin beleefden tijdens hun bruiloft hun persoonlijke “3 minutes of fame”. Vanwege het goede oefenen konden zij een kwalitatief hoogwaardige performance neerzetten. De fitness achtergrond van bruidegom Marvin kwam goed van pas, zo kon hij zijn bruid tot boven zijn hoofd in de bekende Dirty Dancing lift laten zweven.

Leuk om te horen dat jullie trots zijn. Dankjewel voor de leuke reactie, de video die we hebben gekregen en wij zijn ook trots op jullie.

Bedankje na de bruiloft

Beste Marieke en Vincent,

Heel erg bedankt voor de danslessen!!

Het was soms hard werken, maar naarmate we verder kwamen kregen we er steeds meer plezier in.

Voor jou was het misschien niet altijd makkelijk met deze 2 perfectionisten, maar we hebben uiteindelijk iets neer kunnen zetten waar we trots op zijn.

De reacties waren in ieder geval erg positief!

Bedankt voor jullie enthousiasme en geduld!!!

Liefs,
Claudia en Marvin de Klerk

Een openingsdans om trots op te zijn

Een openingsdans om trots op te zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.